Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42007
Назва: Характеристика органолептичних показників варено-копчених ковбас із використанням стартових культур
Автори: Лємзякова, Е. Н.
Науковий керівник : Гринченко, Н. Г.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лємзякова Е. Н. Характеристика органолептичних показників варено-копчених ковбас із використанням стартових культур. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Гринченко Н. Г. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42007
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_58.pdf709.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.