Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41855
Title: Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією
Authors: Донцов, Д. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Донцов Д. Д. Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 31-32.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41855
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_31-32.pdf719.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.