Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorДонцов, Д. Д.-
dc.date.accessioned2023-11-03T07:05:19Z-
dc.date.available2023-11-03T07:05:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДонцов Д. Д. Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 31-32.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41855-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олієюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_31-32.pdf719.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.