Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41855
Title: | Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією |
Authors: | Донцов, Д. Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Шидакова-Каменюка, О. Г. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Донцов Д. Д. Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 31-32. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41855 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_31-32.pdf | 719.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.