Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41855
Название: Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією
Авторы: Донцов, Д. Д.
Научный руководитель: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Донцов Д. Д. Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 31-32.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41855
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_31-32.pdf719.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.