Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41852
Название: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням мікробних полісахаридів
Авторы: Бородай, В. О.
Касьянова, В. Е.
Научный руководитель: Самохвалова, О. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бородай В. О., Касьянова В. Е. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням мікробних полісахаридів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 28-29.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41852
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_28-29.pdf719.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.