Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41852
Title: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням мікробних полісахаридів
Authors: Бородай, В. О.
Касьянова, В. Е.
metadata.dc.contributor.advisor: Самохвалова, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бородай В. О., Касьянова В. Е. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням мікробних полісахаридів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 28-29.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41852
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_28-29.pdf719.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.