Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41852
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorБородай, В. О.-
dc.contributor.authorКасьянова, В. Е.-
dc.date.accessioned2023-11-03T06:57:16Z-
dc.date.available2023-11-03T06:57:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБородай В. О., Касьянова В. Е. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням мікробних полісахаридів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 28-29.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41852-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням мікробних полісахаридівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_28-29.pdf719.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.