Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4159
Назва: | Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі |
Автори: | Дуденко, Н. В. Дубініна, А. А. Синицина, Г. А. Беляєва, І. М. |
Ключові слова: | тара;скляна тара;якість харчових продуктів;ПЕТ-тара |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дуденко Н. В., Дубініна А. А., Синицина Г. А., Беляєва І. М. Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 219-225. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто переваги скляних виробів, виготовлених із різних видів скла
та їх вплив на якість харчових продуктів і здоров’я людей. The advantages of glass products, made of various types of glass and their effects on food quality and human health. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4159 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__34.pdf | 244.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.