Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4159
Название: | Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі |
Авторы: | Дуденко, Н. В. Дубініна, А. А. Синицина, Г. А. Беляєва, І. М. |
Ключевые слова: | тара;скляна тара;якість харчових продуктів;ПЕТ-тара |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дуденко Н. В., Дубініна А. А., Синицина Г. А., Беляєва І. М. Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 219-225. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто переваги скляних виробів, виготовлених із різних видів скла
та їх вплив на якість харчових продуктів і здоров’я людей. The advantages of glass products, made of various types of glass and their effects on food quality and human health. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4159 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__34.pdf | 244.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.