Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4157
Назва: Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування
Автори: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Михайлов, В. М.
Запаренко, Г. В.
Ключові слова: селен;лікувально-профілактичне харчування;борошняні вироби
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Запаренко Г. В. Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 203-213.
Короткий огляд (реферат): Спроектовано низку нових рецептур борошняних виробів із максимально можливим вмістом органічного селену та заданими показниками харчової цінності. Розглянуто перспективи використання розроблених виробів у системах харчування лікувально-профілактичного призначення.
The series of new baked goods recipes with maximal possible content of organical selenium and seted indexes of nutritive value is worked out. The expediency of use of these products in nutritional systems with treatment properties is considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4157
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__32.pdf301.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.