Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4157
Название: Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування
Авторы: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Михайлов, В. М.
Запаренко, Г. В.
Ключевые слова: селен;лікувально-профілактичне харчування;борошняні вироби
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Запаренко Г. В. Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 203-213.
Краткий осмотр (реферат): Спроектовано низку нових рецептур борошняних виробів із максимально можливим вмістом органічного селену та заданими показниками харчової цінності. Розглянуто перспективи використання розроблених виробів у системах харчування лікувально-профілактичного призначення.
The series of new baked goods recipes with maximal possible content of organical selenium and seted indexes of nutritive value is worked out. The expediency of use of these products in nutritional systems with treatment properties is considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4157
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__32.pdf301.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.