Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4157
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.date.accessioned2022-08-02T19:19:45Z-
dc.date.available2022-08-02T19:19:45Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Запаренко Г. В. Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 203-213.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4157-
dc.description.abstractСпроектовано низку нових рецептур борошняних виробів із максимально можливим вмістом органічного селену та заданими показниками харчової цінності. Розглянуто перспективи використання розроблених виробів у системах харчування лікувально-профілактичного призначення.uk_UA
dc.description.abstractThe series of new baked goods recipes with maximal possible content of organical selenium and seted indexes of nutritive value is worked out. The expediency of use of these products in nutritional systems with treatment properties is considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectлікувально-профілактичне харчуванняuk_UA
dc.subjectборошняні виробиuk_UA
dc.titleБорошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__32.pdf301.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.