Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4157
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Крутовий, Ж. А. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Запаренко, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T19:19:45Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T19:19:45Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Запаренко Г. В. Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 203-213. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4157 | - |
dc.description.abstract | Спроектовано низку нових рецептур борошняних виробів із максимально можливим вмістом органічного селену та заданими показниками харчової цінності. Розглянуто перспективи використання розроблених виробів у системах харчування лікувально-профілактичного призначення. | uk_UA |
dc.description.abstract | The series of new baked goods recipes with maximal possible content of organical selenium and seted indexes of nutritive value is worked out. The expediency of use of these products in nutritional systems with treatment properties is considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | селен | uk_UA |
dc.subject | лікувально-профілактичне харчування | uk_UA |
dc.subject | борошняні вироби | uk_UA |
dc.title | Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__32.pdf | 301.92 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.