Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4135
Назва: Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції
Автори: Афукова, Н. О.
Листопадна, М. В.
Ключові слова: бутербродна продукція;вендінг-автомати;бутерброди;виробництво бутербродної продукції
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Афукова Н. О., Листопадна М. В. Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 178-182.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано організацію, технічне оснащення виробництва бутербродної продукції, її реалізацію з використанням вендінг-автоматів, що дозволяє підвищити якість, розширити асортимент продукції та додатково залучити потенційних споживачів.
Proposed for the organization and equipment manufacturing meat products that will improve quality, expand the range and increase awareness of potential consumers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4135
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__28.pdf234.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.