Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4135
Название: Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції
Авторы: Афукова, Н. О.
Листопадна, М. В.
Ключевые слова: бутербродна продукція;вендінг-автомати;бутерброди;виробництво бутербродної продукції
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Афукова Н. О., Листопадна М. В. Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 178-182.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано організацію, технічне оснащення виробництва бутербродної продукції, її реалізацію з використанням вендінг-автоматів, що дозволяє підвищити якість, розширити асортимент продукції та додатково залучити потенційних споживачів.
Proposed for the organization and equipment manufacturing meat products that will improve quality, expand the range and increase awareness of potential consumers.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4135
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__28.pdf234.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.