Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4135
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфукова, Н. О.-
dc.contributor.authorЛистопадна, М. В.-
dc.date.accessioned2022-08-02T15:11:03Z-
dc.date.available2022-08-02T15:11:03Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАфукова Н. О., Листопадна М. В. Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 178-182.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4135-
dc.description.abstractЗапропоновано організацію, технічне оснащення виробництва бутербродної продукції, її реалізацію з використанням вендінг-автоматів, що дозволяє підвищити якість, розширити асортимент продукції та додатково залучити потенційних споживачів.uk_UA
dc.description.abstractProposed for the organization and equipment manufacturing meat products that will improve quality, expand the range and increase awareness of potential consumers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбутербродна продукціяuk_UA
dc.subjectвендінг-автоматиuk_UA
dc.subjectбутербродиuk_UA
dc.subjectвиробництво бутербродної продукціїuk_UA
dc.titleОрганізація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__28.pdf234.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.