Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4135
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Афукова, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Листопадна, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T15:11:03Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T15:11:03Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Афукова Н. О., Листопадна М. В. Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 178-182. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4135 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано організацію, технічне оснащення виробництва бутербродної продукції, її реалізацію з використанням вендінг-автоматів, що дозволяє підвищити якість, розширити асортимент продукції та додатково залучити потенційних споживачів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Proposed for the organization and equipment manufacturing meat products that will improve quality, expand the range and increase awareness of potential consumers. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | бутербродна продукція | uk_UA |
dc.subject | вендінг-автомати | uk_UA |
dc.subject | бутерброди | uk_UA |
dc.subject | виробництво бутербродної продукції | uk_UA |
dc.title | Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__28.pdf | 234.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.