Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4132
Назва: | Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль |
Автори: | Постнов, Г. М. Червоний, В. М. Яковлєв, О. В. Беспалов, Е. В. |
Ключові слова: | рибні консерви;ультразвукове соління риби;виробництво рибних консервів;ультразвукові хвилі |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Постнов Г. М., Червоний В. М., Яковлєв О. В., Беспалов Е. В. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 165-171. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано вдосконалення технології виробництва рибних
консервів шляхом обґрунтування можливості використання ультразвукового
соління риби, що дозволить зменшити тривалість підготовки сировини, а
також виробництва рибних консервів узагалі. The article suggested improvement of production technology of canned fish by study the possibility of using ultrasound salted fish, which will reduce the duration of the preparation of raw materials, and the production of canned fish at all. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4132 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__26.pdf | 329.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.