Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4132
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Яковлєв, О. В. | - |
dc.contributor.author | Беспалов, Е. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T14:36:38Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T14:36:38Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Червоний В. М., Яковлєв О. В., Беспалов Е. В. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 165-171. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4132 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано вдосконалення технології виробництва рибних консервів шляхом обґрунтування можливості використання ультразвукового соління риби, що дозволить зменшити тривалість підготовки сировини, а також виробництва рибних консервів узагалі. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article suggested improvement of production technology of canned fish by study the possibility of using ultrasound salted fish, which will reduce the duration of the preparation of raw materials, and the production of canned fish at all. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | рибні консерви | uk_UA |
dc.subject | ультразвукове соління риби | uk_UA |
dc.subject | виробництво рибних консервів | uk_UA |
dc.subject | ультразвукові хвилі | uk_UA |
dc.title | Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__26.pdf | 329.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.