Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorЯковлєв, О. В.-
dc.contributor.authorБеспалов, Е. В.-
dc.date.accessioned2022-08-02T14:36:38Z-
dc.date.available2022-08-02T14:36:38Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Червоний В. М., Яковлєв О. В., Беспалов Е. В. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 165-171.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4132-
dc.description.abstractЗапропоновано вдосконалення технології виробництва рибних консервів шляхом обґрунтування можливості використання ультразвукового соління риби, що дозволить зменшити тривалість підготовки сировини, а також виробництва рибних консервів узагалі.uk_UA
dc.description.abstractThe article suggested improvement of production technology of canned fish by study the possibility of using ultrasound salted fish, which will reduce the duration of the preparation of raw materials, and the production of canned fish at all.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectрибні консервиuk_UA
dc.subjectультразвукове соління рибиuk_UA
dc.subjectвиробництво рибних консервівuk_UA
dc.subjectультразвукові хвиліuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвильuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__26.pdf329.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.