Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4132
Название: Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль
Авторы: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Яковлєв, О. В.
Беспалов, Е. В.
Ключевые слова: рибні консерви;ультразвукове соління риби;виробництво рибних консервів;ультразвукові хвилі
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Постнов Г. М., Червоний В. М., Яковлєв О. В., Беспалов Е. В. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 165-171.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано вдосконалення технології виробництва рибних консервів шляхом обґрунтування можливості використання ультразвукового соління риби, що дозволить зменшити тривалість підготовки сировини, а також виробництва рибних консервів узагалі.
The article suggested improvement of production technology of canned fish by study the possibility of using ultrasound salted fish, which will reduce the duration of the preparation of raw materials, and the production of canned fish at all.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4132
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__26.pdf329.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.