Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4131
Назва: | Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої |
Автори: | Терешкін, О. Г. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Д. В. |
Ключові слова: | цибуля ріпчаста;очищення;термічна обробка;експериментальна установка |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 159-165. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто процес комбінованого очищення цибулі ріпчастої, подано
експериментальну установку для дослідження процесу очищення цибулі,
наведено експериментальні дані впливу попередньої термічної обробки на
поверхневий шар цибулі ріпчастої. Consider the process of combination treatment of onion, the experimental setup for studying the cleaning of onion experimental data influence of preliminary heat treatment on the surface layer of onion. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4131 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__25.pdf | 282.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.