Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4131
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Терешкін, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Горєлков, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T14:28:08Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T14:28:08Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 159-165. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4131 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто процес комбінованого очищення цибулі ріпчастої, подано експериментальну установку для дослідження процесу очищення цибулі, наведено експериментальні дані впливу попередньої термічної обробки на поверхневий шар цибулі ріпчастої. | uk_UA |
dc.description.abstract | Consider the process of combination treatment of onion, the experimental setup for studying the cleaning of onion experimental data influence of preliminary heat treatment on the surface layer of onion. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | цибуля ріпчаста | uk_UA |
dc.subject | очищення | uk_UA |
dc.subject | термічна обробка | uk_UA |
dc.subject | експериментальна установка | uk_UA |
dc.title | Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__25.pdf | 282.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.