Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41026
Назва: Контролінг як інструмент управління підприємством
Автори: Швед, С. А.
Науковий керівник : Гаркуша, Нат. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Швед С. А. Контролінг як інструмент управління підприємством. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гаркуша Нат. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 28.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41026
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_28-28.pdf124.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.