Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41026
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГаркуша, Нат. М.-
dc.contributor.authorШвед, С. А.-
dc.date.accessioned2023-10-20T06:44:17Z-
dc.date.available2023-10-20T06:44:17Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШвед С. А. Контролінг як інструмент управління підприємством. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гаркуша Нат. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 28.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41026-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКонтролінг як інструмент управління підприємствомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_28-28.pdf124.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.