Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40597
Назва: Залежність інтенсивності забарвлення екстрактів барвника з кріопорошку суданської троянди від умов зберігання
Автори: Водолага, В. Ю.
Науковий керівник : Пілюгіна, І. С.
Артамонова, М. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Водолага В. Ю. Залежність інтенсивності забарвлення екстрактів барвника з кріопорошку суданської троянди від умов зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пілюгіна І. С., Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 377.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40597
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_377-377.pdf141.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.