Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40597
Название: Залежність інтенсивності забарвлення екстрактів барвника з кріопорошку суданської троянди від умов зберігання
Авторы: Водолага, В. Ю.
Научный руководитель: Пілюгіна, І. С.
Артамонова, М. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Водолага В. Ю. Залежність інтенсивності забарвлення екстрактів барвника з кріопорошку суданської троянди від умов зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пілюгіна І. С., Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 377.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40597
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_377-377.pdf141.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.