Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40597
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.advisorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorВодолага, В. Ю.-
dc.date.accessioned2023-10-12T10:42:01Z-
dc.date.available2023-10-12T10:42:01Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВодолага В. Ю. Залежність інтенсивності забарвлення екстрактів барвника з кріопорошку суданської троянди від умов зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пілюгіна І. С., Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 377.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40597-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗалежність інтенсивності забарвлення екстрактів барвника з кріопорошку суданської троянди від умов зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_377-377.pdf141.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.