Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40383
Назва: Кількісне визначення вітаміну С у фруктовому желе
Автори: Вакшуль, З. В.
Золотоверха, В. О.
Кривда, Ю. В.
Науковий керівник : Євлаш, В. В.
Паламарчук, Г. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Вакшуль З. В., Золотоверха В. О., Кривда Ю. В. Кількісне визначення вітаміну С у фруктовому желе. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Євлаш В. В., Паламарчук Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 375.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40383
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_375-375.pdf162.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.