Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40383
Назва: | Кількісне визначення вітаміну С у фруктовому желе |
Автори: | Вакшуль, З. В. Золотоверха, В. О. Кривда, Ю. В. |
Науковий керівник : | Євлаш, В. В. Паламарчук, Г. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Вакшуль З. В., Золотоверха В. О., Кривда Ю. В. Кількісне визначення вітаміну С у фруктовому желе. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Євлаш В. В., Паламарчук Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 375. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40383 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_375-375.pdf | 162.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.