Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.advisorПаламарчук, Г. В.-
dc.contributor.authorВакшуль, З. В.-
dc.contributor.authorЗолотоверха, В. О.-
dc.contributor.authorКривда, Ю. В.-
dc.date.accessioned2023-10-06T10:30:55Z-
dc.date.available2023-10-06T10:30:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВакшуль З. В., Золотоверха В. О., Кривда Ю. В. Кількісне визначення вітаміну С у фруктовому желе. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Євлаш В. В., Паламарчук Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 375.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40383-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКількісне визначення вітаміну С у фруктовому желеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_375-375.pdf162.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.