Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021
Назва: | Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом |
Автори: | Дубініна, А. А. Селютіна, Г. А. Білоус, В. І. |
Ключові слова: | огірки;малосольні огірки;„Слобожанський”;засол огірків |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 104-108. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено хімічний склад малосольних огірків сорту
„Слобожанський”, виготовлених традиційним і низькотемпературним
безрозсільним способами. За одержаними результатами встановлені переваги
нового способу засолу огірків. The chemical composition of fresh-salted cucumbers of a grade „Slobozhansky” received in traditional and received at low temperature, without brine. As a result of researches advantages of a new way of salting cucumbers were defined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__16.pdf | 238.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.