Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021
Назва: Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом
Автори: Дубініна, А. А.
Селютіна, Г. А.
Білоус, В. І.
Ключові слова: огірки;малосольні огірки;„Слобожанський”;засол огірків
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 104-108.
Короткий огляд (реферат): Досліджено хімічний склад малосольних огірків сорту „Слобожанський”, виготовлених традиційним і низькотемпературним безрозсільним способами. За одержаними результатами встановлені переваги нового способу засолу огірків.
The chemical composition of fresh-salted cucumbers of a grade „Slobozhansky” received in traditional and received at low temperature, without brine. As a result of researches advantages of a new way of salting cucumbers were defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__16.pdf238.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.