Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, А. А. | - |
dc.contributor.author | Селютіна, Г. А. | - |
dc.contributor.author | Білоус, В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-01T07:38:49Z | - |
dc.date.available | 2022-08-01T07:38:49Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 104-108. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021 | - |
dc.description.abstract | Досліджено хімічний склад малосольних огірків сорту „Слобожанський”, виготовлених традиційним і низькотемпературним безрозсільним способами. За одержаними результатами встановлені переваги нового способу засолу огірків. | uk_UA |
dc.description.abstract | The chemical composition of fresh-salted cucumbers of a grade „Slobozhansky” received in traditional and received at low temperature, without brine. As a result of researches advantages of a new way of salting cucumbers were defined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | огірки | uk_UA |
dc.subject | малосольні огірки | uk_UA |
dc.subject | „Слобожанський” | uk_UA |
dc.subject | засол огірків | uk_UA |
dc.title | Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__16.pdf | 238.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.