Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.contributor.authorБілоус, В. І.-
dc.date.accessioned2022-08-01T07:38:49Z-
dc.date.available2022-08-01T07:38:49Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 104-108.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021-
dc.description.abstractДосліджено хімічний склад малосольних огірків сорту „Слобожанський”, виготовлених традиційним і низькотемпературним безрозсільним способами. За одержаними результатами встановлені переваги нового способу засолу огірків.uk_UA
dc.description.abstractThe chemical composition of fresh-salted cucumbers of a grade „Slobozhansky” received in traditional and received at low temperature, without brine. As a result of researches advantages of a new way of salting cucumbers were defined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectогіркиuk_UA
dc.subjectмалосольні огіркиuk_UA
dc.subject„Слобожанський”uk_UA
dc.subjectзасол огірківuk_UA
dc.titleХімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__16.pdf238.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.