Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021
Название: | Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом |
Авторы: | Дубініна, А. А. Селютіна, Г. А. Білоус, В. І. |
Ключевые слова: | огірки;малосольні огірки;„Слобожанський”;засол огірків |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 104-108. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено хімічний склад малосольних огірків сорту
„Слобожанський”, виготовлених традиційним і низькотемпературним
безрозсільним способами. За одержаними результатами встановлені переваги
нового способу засолу огірків. The chemical composition of fresh-salted cucumbers of a grade „Slobozhansky” received in traditional and received at low temperature, without brine. As a result of researches advantages of a new way of salting cucumbers were defined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__16.pdf | 238.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.