Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4017
Назва: | Овочеві страви геродієтичного призначення |
Автори: | Свідло, К. В. Пересічний, М. І. |
Ключові слова: | овочеві страви;кулінарна продукція;геродієтичне харчування |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Свідло К. В., Пересічний М. І. Овочеві страви геродієтичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 97-104. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблему розширення асортименту кулінарної продукції
для геродієтичного харчування. Наведено аналіз харчової та біологічної
цінності розроблених овочевих страв геродієтичного призначення, побудована
модель їх конкурентоспроможності. In the article the problem of expansion of assortment of сulinary gero dietetic products is examined for a gerontology feed. The analysis of increase of food and biological value of vegetable dishes gerodieticheskogo purpose, a model of competitiveness |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4017 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__15.pdf | 336.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.