Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4017
Название: Овочеві страви геродієтичного призначення
Авторы: Свідло, К. В.
Пересічний, М. І.
Ключевые слова: овочеві страви;кулінарна продукція;геродієтичне харчування
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Свідло К. В., Пересічний М. І. Овочеві страви геродієтичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 97-104.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблему розширення асортименту кулінарної продукції для геродієтичного харчування. Наведено аналіз харчової та біологічної цінності розроблених овочевих страв геродієтичного призначення, побудована модель їх конкурентоспроможності.
In the article the problem of expansion of assortment of сulinary gero dietetic products is examined for a gerontology feed. The analysis of increase of food and biological value of vegetable dishes gerodieticheskogo purpose, a model of competitiveness
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4017
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__15.pdf336.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.