Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4017
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свідло, К. В. | - |
dc.contributor.author | Пересічний, М. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-01T07:18:37Z | - |
dc.date.available | 2022-08-01T07:18:37Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Свідло К. В., Пересічний М. І. Овочеві страви геродієтичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 97-104. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4017 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто проблему розширення асортименту кулінарної продукції для геродієтичного харчування. Наведено аналіз харчової та біологічної цінності розроблених овочевих страв геродієтичного призначення, побудована модель їх конкурентоспроможності. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the problem of expansion of assortment of сulinary gero dietetic products is examined for a gerontology feed. The analysis of increase of food and biological value of vegetable dishes gerodieticheskogo purpose, a model of competitiveness | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | овочеві страви | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | геродієтичне харчування | uk_UA |
dc.title | Овочеві страви геродієтичного призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__15.pdf | 336.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.