Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4017
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвідло, К. В.-
dc.contributor.authorПересічний, М. І.-
dc.date.accessioned2022-08-01T07:18:37Z-
dc.date.available2022-08-01T07:18:37Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСвідло К. В., Пересічний М. І. Овочеві страви геродієтичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 97-104.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4017-
dc.description.abstractРозглянуто проблему розширення асортименту кулінарної продукції для геродієтичного харчування. Наведено аналіз харчової та біологічної цінності розроблених овочевих страв геродієтичного призначення, побудована модель їх конкурентоспроможності.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the problem of expansion of assortment of сulinary gero dietetic products is examined for a gerontology feed. The analysis of increase of food and biological value of vegetable dishes gerodieticheskogo purpose, a model of competitivenessuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectовочеві стравиuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectгеродієтичне харчуванняuk_UA
dc.titleОвочеві страви геродієтичного призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__15.pdf336.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.