Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4007
Название: | Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками |
Авторы: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Тимофєєва, Н. М. Максимова, Н. П. Берестова, А. А. Борисенко, Т. О. |
Ключевые слова: | пюре;цитрусові;заморожені пюре;плоди цитрусові |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Тимофєєва Н. М., Максимова Н. П., Берестова А. А., Борисенко Т. О. Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 27-36. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових у
наноструктурованій формі з унікальними якісними характеристиками.
Виявлено, що під час кріогенного «шокового» заморожування плодів та
низькотемпературного подрібнення відбувається значна кріодеструкція та
активація окиснювальних ферментів. Розкрито механізм цього процесу.
Показано, що під час кріогенного «шокового» заморожування відбувалась
інактивація ферментів. Developed nanotechnology frozen mashed citrus fruits in nanostructured form with unique quality-governmental characteristics. It was found that for cryogenic 'shocks' freezing of fruits and low-temperature drying is carried considerable cryosurgery and activation of oxidative enzymes. Was disclosed the mechanism of this process. Was developed a new method of low-temperature inactivation of oxidative enzymes of citrus fruit at cryogenic "shock" freeze when using high and ultra-high speeds, which completely inactivate enzymes |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4007 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__6.pdf | 1.17 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.