Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3987
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Василенко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-31T10:20:47Z | - |
dc.date.available | 2022-07-31T10:20:47Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Василенко О. О., Геліх А. О. Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 207-213. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3987 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто проблему інформаційної обізнаності споживачів харчових продуктів. Наведено шляхи вирішення цієї проблеми за допомогою удосконалення маркування продукції з урахуванням якісного та кількісного складу харчового продукту, що всебічно висвітлюється на етикетці. | uk_UA |
dc.description.abstract | This paper deals with the problem of information consumer awareness of food. The presented solutions to this problem by improving labeling considering the qualitative and quantitative composition of a food product that comprehensively covered on the label. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | споживачі | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | маркування продукції | uk_UA |
dc.subject | інформаційна обізнаність | uk_UA |
dc.title | Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__34.pdf | 332.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.