Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3983
Назва: | Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди |
Автори: | Артамонова, М. В., Пілюгіна, І. С. Іванова, Н. C. |
Ключові слова: | суданська троянда;барвники;екстракція;кріопорошки |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Іванова Н. C. Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 185-191. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено оптимальні умови екстракції барвних речовин із
кріопорошку суданської троянди та характеристики одержаних барвників. The optimal conditions for the extraction of dyes kriopowder Sudanese rose and characteristics derived dyes defined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3983 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__30.pdf | 351.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.