Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3983
Назва: Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди
Автори: Артамонова, М. В.,
Пілюгіна, І. С.
Іванова, Н. C.
Ключові слова: суданська троянда;барвники;екстракція;кріопорошки
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Іванова Н. C. Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 185-191.
Короткий огляд (реферат): Визначено оптимальні умови екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди та характеристики одержаних барвників.
The optimal conditions for the extraction of dyes kriopowder Sudanese rose and characteristics derived dyes defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3983
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(2)__30.pdf351.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.