Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3983
Название: | Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди |
Авторы: | Артамонова, М. В., Пілюгіна, І. С. Іванова, Н. C. |
Ключевые слова: | суданська троянда;барвники;екстракція;кріопорошки |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Іванова Н. C. Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 185-191. |
Краткий осмотр (реферат): | Визначено оптимальні умови екстракції барвних речовин із
кріопорошку суданської троянди та характеристики одержаних барвників. The optimal conditions for the extraction of dyes kriopowder Sudanese rose and characteristics derived dyes defined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3983 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__30.pdf | 351.01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.