Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3983
Название: Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди
Авторы: Артамонова, М. В.,
Пілюгіна, І. С.
Іванова, Н. C.
Ключевые слова: суданська троянда;барвники;екстракція;кріопорошки
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Іванова Н. C. Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 185-191.
Краткий осмотр (реферат): Визначено оптимальні умови екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди та характеристики одержаних барвників.
The optimal conditions for the extraction of dyes kriopowder Sudanese rose and characteristics derived dyes defined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3983
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(2)__30.pdf351.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.