Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3983
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.,-
dc.contributor.authorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorІванова, Н. C.-
dc.date.accessioned2022-07-31T09:26:19Z-
dc.date.available2022-07-31T09:26:19Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Пілюгіна І. С., Іванова Н. C. Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 185-191.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3983-
dc.description.abstractВизначено оптимальні умови екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди та характеристики одержаних барвників.uk_UA
dc.description.abstractThe optimal conditions for the extraction of dyes kriopowder Sudanese rose and characteristics derived dyes defined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсуданська трояндаuk_UA
dc.subjectбарвникиuk_UA
dc.subjectекстракціяuk_UA
dc.subjectкріопорошкиuk_UA
dc.titleВизначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської трояндиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__30.pdf351.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.