Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3983
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артамонова, М. В., | - |
dc.contributor.author | Пілюгіна, І. С. | - |
dc.contributor.author | Іванова, Н. C. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-31T09:26:19Z | - |
dc.date.available | 2022-07-31T09:26:19Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Іванова Н. C. Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 185-191. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3983 | - |
dc.description.abstract | Визначено оптимальні умови екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди та характеристики одержаних барвників. | uk_UA |
dc.description.abstract | The optimal conditions for the extraction of dyes kriopowder Sudanese rose and characteristics derived dyes defined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | суданська троянда | uk_UA |
dc.subject | барвники | uk_UA |
dc.subject | екстракція | uk_UA |
dc.subject | кріопорошки | uk_UA |
dc.title | Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__30.pdf | 351.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.