Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3982
Назва: Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "Десерт із кавбуза"
Автори: Кухтин, М. Д.
Мельнічук, О. Є.
Сельський, В. Р.
Ключові слова: "Десерт із кавбуза";консерви;стерилізація;консервне виробництво
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Кухтин М. Д., Мельнічук О. Є., Сельський В. Р. Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "Десерт із кавбуза". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 177-185.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати мікробіологічних досліджень консервів “Десерт із кавбуза” та доведено, що обрані режими теплової стерилізації є науково обґрунтованими. Для більшої достовірності обраних режимів стерилізації за мікробіологічними показниками було проведено дослідження за загальноприйнятими методиками в консервному виробництві, що дозволило стверджувати, що вони відповідають мікробіологічним показникам стабільності.
Results of microbiological surveys of preserves “Kavbuz dessert” are described in the article. It is proved that selectedregimes ofheat sterilization is scientifically justified. For better reliability of selected sterilization regimes with microbiological parameters, the survey was conducted due to conventional methods in cannery. This enabled to affirm that such regimes correspond to microbiological parameters of stability.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3982
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(2)__29.pdf398.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.