Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3982
Название: Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "Десерт із кавбуза"
Авторы: Кухтин, М. Д.
Мельнічук, О. Є.
Сельський, В. Р.
Ключевые слова: "Десерт із кавбуза";консерви;стерилізація;консервне виробництво
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Кухтин М. Д., Мельнічук О. Є., Сельський В. Р. Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "Десерт із кавбуза". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 177-185.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати мікробіологічних досліджень консервів “Десерт із кавбуза” та доведено, що обрані режими теплової стерилізації є науково обґрунтованими. Для більшої достовірності обраних режимів стерилізації за мікробіологічними показниками було проведено дослідження за загальноприйнятими методиками в консервному виробництві, що дозволило стверджувати, що вони відповідають мікробіологічним показникам стабільності.
Results of microbiological surveys of preserves “Kavbuz dessert” are described in the article. It is proved that selectedregimes ofheat sterilization is scientifically justified. For better reliability of selected sterilization regimes with microbiological parameters, the survey was conducted due to conventional methods in cannery. This enabled to affirm that such regimes correspond to microbiological parameters of stability.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3982
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(2)__29.pdf398.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.