Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3982
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКухтин, М. Д.-
dc.contributor.authorМельнічук, О. Є.-
dc.contributor.authorСельський, В. Р.-
dc.date.accessioned2022-07-31T09:14:15Z-
dc.date.available2022-07-31T09:14:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКухтин М. Д., Мельнічук О. Є., Сельський В. Р. Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "Десерт із кавбуза". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 177-185.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3982-
dc.description.abstractНаведено результати мікробіологічних досліджень консервів “Десерт із кавбуза” та доведено, що обрані режими теплової стерилізації є науково обґрунтованими. Для більшої достовірності обраних режимів стерилізації за мікробіологічними показниками було проведено дослідження за загальноприйнятими методиками в консервному виробництві, що дозволило стверджувати, що вони відповідають мікробіологічним показникам стабільності.uk_UA
dc.description.abstractResults of microbiological surveys of preserves “Kavbuz dessert” are described in the article. It is proved that selectedregimes ofheat sterilization is scientifically justified. For better reliability of selected sterilization regimes with microbiological parameters, the survey was conducted due to conventional methods in cannery. This enabled to affirm that such regimes correspond to microbiological parameters of stability.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subject"Десерт із кавбуза"uk_UA
dc.subjectконсервиuk_UA
dc.subjectстерилізаціяuk_UA
dc.subjectконсервне виробництвоuk_UA
dc.titleМікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "Десерт із кавбуза"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__29.pdf398.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.