Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3978
Назва: Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві
Автори: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Ключові слова: молюски;прісноводні молюски;Anodonta;ресторанне господарство
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 150-156.
Короткий огляд (реферат): Досліджено м’яке тіло двійчастих прісноводних молюсків беззубки родини Anodonta. Описанио фізико-хімічний склад, органолептичні властивості та можливості використання м’якого тіла беззубки у ресторанному господарстві.
This paper describes studies of soft body bivalve mollusks Anodonta freshwater genus Anodonta. Described physicochemical composition, organoleptic properties and the possibility of using soft body Anodonta in restaurant management.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3978
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(2)__25.pdf285.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.