Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3978
Название: Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві
Авторы: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Ключевые слова: молюски;прісноводні молюски;Anodonta;ресторанне господарство
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 150-156.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено м’яке тіло двійчастих прісноводних молюсків беззубки родини Anodonta. Описанио фізико-хімічний склад, органолептичні властивості та можливості використання м’якого тіла беззубки у ресторанному господарстві.
This paper describes studies of soft body bivalve mollusks Anodonta freshwater genus Anodonta. Described physicochemical composition, organoleptic properties and the possibility of using soft body Anodonta in restaurant management.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3978
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(2)__25.pdf285.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.