Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3978
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-30T17:38:01Z | - |
dc.date.available | 2022-07-30T17:38:01Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 150-156. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3978 | - |
dc.description.abstract | Досліджено м’яке тіло двійчастих прісноводних молюсків беззубки родини Anodonta. Описанио фізико-хімічний склад, органолептичні властивості та можливості використання м’якого тіла беззубки у ресторанному господарстві. | uk_UA |
dc.description.abstract | This paper describes studies of soft body bivalve mollusks Anodonta freshwater genus Anodonta. Described physicochemical composition, organoleptic properties and the possibility of using soft body Anodonta in restaurant management. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | молюски | uk_UA |
dc.subject | прісноводні молюски | uk_UA |
dc.subject | Anodonta | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__25.pdf | 285.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.