Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3978
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.date.accessioned2022-07-30T17:38:01Z-
dc.date.available2022-07-30T17:38:01Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 150-156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3978-
dc.description.abstractДосліджено м’яке тіло двійчастих прісноводних молюсків беззубки родини Anodonta. Описанио фізико-хімічний склад, органолептичні властивості та можливості використання м’якого тіла беззубки у ресторанному господарстві.uk_UA
dc.description.abstractThis paper describes studies of soft body bivalve mollusks Anodonta freshwater genus Anodonta. Described physicochemical composition, organoleptic properties and the possibility of using soft body Anodonta in restaurant management.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмолюскиuk_UA
dc.subjectпрісноводні молюскиuk_UA
dc.subjectAnodontauk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleПерспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__25.pdf285.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.