Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3977
Назва: Підвищення якості ковбасних виробів за рахунок використання зернобобової сировини
Автори: Холодова, О. Ю.
Ключові слова: ковбасні вироби;паста з нуту;зернобобова сировина
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Холодова О. Ю. Підвищення якості ковбасних виробів за рахунок використання зернобобової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 141-149.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання щодо можливості часткової заміни жирової тваринної сировини пастою з нуту з метою отримання нового комбінованого продукту підвищеної якості. Визначено оптимальну кількість пасти з нуту і вивчено вплив зернобобової сировини на формування функціонально технологічних властивостей ковбаси вареної.
Activity is dedicated to geometrical simulation of radiation heat change between a surface of a plume of a flame at a fire and surfaces of facilities. The local angular radiation values are calculated for surfaces of buildings by method of an orb of single radius on the basis of geometrical constructions by ways of the computer-generated image.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3977
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(2)__24.pdf317.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.