Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХолодова, О. Ю.-
dc.date.accessioned2022-07-30T17:00:27Z-
dc.date.available2022-07-30T17:00:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХолодова О. Ю. Підвищення якості ковбасних виробів за рахунок використання зернобобової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 141-149.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3977-
dc.description.abstractРозглянуто питання щодо можливості часткової заміни жирової тваринної сировини пастою з нуту з метою отримання нового комбінованого продукту підвищеної якості. Визначено оптимальну кількість пасти з нуту і вивчено вплив зернобобової сировини на формування функціонально технологічних властивостей ковбаси вареної.uk_UA
dc.description.abstractActivity is dedicated to geometrical simulation of radiation heat change between a surface of a plume of a flame at a fire and surfaces of facilities. The local angular radiation values are calculated for surfaces of buildings by method of an orb of single radius on the basis of geometrical constructions by ways of the computer-generated image.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectпаста з нутуuk_UA
dc.subjectзернобобова сировинаuk_UA
dc.titleПідвищення якості ковбасних виробів за рахунок використання зернобобової сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__24.pdf317.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.