Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3976
Название: | Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта |
Авторы: | Рогова, А. Л. Положишникова, Л. О. |
Ключевые слова: | масляний бісквіт;борошно з нуту;кондитерські вироби;харчові нутрієнти |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Рогова А. Л., Положишникова Л. О. Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 134-141. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання забезпечення населення основними харчовими
нутрієнтами за рахунок використання під час виробництва борошняних
кондитерських виробів продуктів переробки бобових. Встановлено, що
збагачення масляного бісквіта борошном з нуту, дозволяє отримати готові
вироби підвищеної поживної цінності. The question provide essential food nutrients due to the use in the production of meat confectionery products of processing of legumes. It is established that the enrichment of the oil cake chickpeas flour, allows you to get ready-made products of high nutritional value. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3976 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__23.pdf | 273.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.