Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3976
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рогова, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Положишникова, Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-30T16:51:07Z | - |
dc.date.available | 2022-07-30T16:51:07Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Рогова А. Л., Положишникова Л. О. Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 134-141. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3976 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання забезпечення населення основними харчовими нутрієнтами за рахунок використання під час виробництва борошняних кондитерських виробів продуктів переробки бобових. Встановлено, що збагачення масляного бісквіта борошном з нуту, дозволяє отримати готові вироби підвищеної поживної цінності. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question provide essential food nutrients due to the use in the production of meat confectionery products of processing of legumes. It is established that the enrichment of the oil cake chickpeas flour, allows you to get ready-made products of high nutritional value. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | масляний бісквіт | uk_UA |
dc.subject | борошно з нуту | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | харчові нутрієнти | uk_UA |
dc.title | Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__23.pdf | 273.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.