Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3976
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРогова, А. Л.-
dc.contributor.authorПоложишникова, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-07-30T16:51:07Z-
dc.date.available2022-07-30T16:51:07Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationРогова А. Л., Положишникова Л. О. Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 134-141.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3976-
dc.description.abstractРозглянуто питання забезпечення населення основними харчовими нутрієнтами за рахунок використання під час виробництва борошняних кондитерських виробів продуктів переробки бобових. Встановлено, що збагачення масляного бісквіта борошном з нуту, дозволяє отримати готові вироби підвищеної поживної цінності.uk_UA
dc.description.abstractThe question provide essential food nutrients due to the use in the production of meat confectionery products of processing of legumes. It is established that the enrichment of the oil cake chickpeas flour, allows you to get ready-made products of high nutritional value.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмасляний бісквітuk_UA
dc.subjectборошно з нутуuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectхарчові нутрієнтиuk_UA
dc.titleВплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквітаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__23.pdf273.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.