Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3976
Назва: | Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта |
Автори: | Рогова, А. Л. Положишникова, Л. О. |
Ключові слова: | масляний бісквіт;борошно з нуту;кондитерські вироби;харчові нутрієнти |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Рогова А. Л., Положишникова Л. О. Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 134-141. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання забезпечення населення основними харчовими
нутрієнтами за рахунок використання під час виробництва борошняних
кондитерських виробів продуктів переробки бобових. Встановлено, що
збагачення масляного бісквіта борошном з нуту, дозволяє отримати готові
вироби підвищеної поживної цінності. The question provide essential food nutrients due to the use in the production of meat confectionery products of processing of legumes. It is established that the enrichment of the oil cake chickpeas flour, allows you to get ready-made products of high nutritional value. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3976 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__23.pdf | 273.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.